Actualitate

Lider, nu șef. Felicitări Sorin Moldovan (Viamso)

Șefii sunt recunoscuţi pentru că insuflă mereu teamă, în timp ce liderii sunt recunoscuţi pentru că inspiră şi motivează. Un lider încurajează prin crearea primilor paşi de urmat, în timp ce şefii cer oamenilor să înceapă şi „să facă”, de multe ori fără a avea habar cum. Şefii de multe ori doar dau ordine în timp ce liderii conduc prin puterea exemplului. Asta ca să intrăm puțin în subiect.

Dacă începi să răsfoiești niște cărți de dezvoltare personală o să dai peste niște contexte în care ți se explică de ce este bine, pentru afacerea pe care o conduci, să fi un bun lider și nicidecum un șef.
Unul dintre cele mai bune exemple din zona noastră este fără dar și poate, Sorin Moldovan, președintele Rotary și proprietarul celui mai dotat magazin de materiale de construcții din zonă. Sorin a reușit să formeze o familie din angajații Viamso. Cum? Oferindu-le sprijin, înțelegere și ajutor. După toate astea, le mai oferă excursii, deplasări, team building-uri, seri culturale și multe alte beneficii pe care un patron oarecare nu le-ar lua în seamă. Recent am văzut o postare pe pagina de facebook Viamso, o postare care mi-a întărit argumentul cu referire la liderul Sorin Moldovan.

Echipa Viamso, vreo 19 la număr, împreună cu familiile lor, ( soț/soții, copii) au petrecut câteva zile de relaxare la Sovata. Ce să îți dorești mai mult? Timp prețios petrecut cu familia, relaxare binemeritată alături de colegi, soare și bunădispoziție.

De ce am scris acest articol? Pentru a arăta lumii că atât timp cât ai o echipă bine închegată, unită și motivată, afacerea pe care o conduci este 100% pe drumul succesului. Dacă ai angajații mulțumiți, ai afacere de succes.

Fiți lideri, nu șefi!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS