<
Actualitate

Ligia Mînican, a câștigat Premiului I la categoria „Profesor de 10” în cadrul Galei Elevului Reprezentant

#ProfesorDe10

Cristian Matei: Doamna profesor Ligia Minican, felicitări pentru reușita și premiul obținut! Ne mândrim să avem asemenea valori în comunitatea noastră și suntem recunoscători pentru contribuția dumneavoastră remarcabilă la dezvoltarea și promovarea educației!

Unul dintre dascălii turdeni excepționali care predă la Colegiul Național Mihai Viteazul, Ligia Mînican, a câștigat Premiului I la categoria „Profesor de 10” în cadrul Galei Elevului Reprezentant, un prestigios eveniment organizat de Consiliul Național al Elevilor.

De-a lungul timpului, doamna profesor Ligia Mînican a devenit un model pentru elevii săi, inspirându-i să iubească biologia și să se implice activ în comunitatea turdeană. An de an, pregătește numeroși elevi pentru olimpiade și concursuri școlare la nivel național și internațional, demonstrându-le că nu există limite atunci când vine vorba de explorarea și dezvoltarea de noi cunoștințe și abilități în sfera științelor.

Felicitări încă o dată pentru munca remarcabilă depusă în formarea unor generații de elevi orientați spre educație și cunoaștere. Eforturile dumneavoastră nu doar că au fost recunoscute, dar au fost recompensate cu acest meritat premiu!

#ProfesorDe10

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS