Actualitate

Live Cooking Show la Festivalul Peștelui din Câmpia Turzii

Zilele de 18 și 19 mai 2019 vor reprezenta, pentru cetățenii care vor participa la Festivalul Peștelui – ediția a II-a, o adevărată demonstrație de gastronomie „Fine Dining” pusă în scenă de Asociația Culturală Euro Est Alternativ.

După o serie de participări la show-uri culinare și campionate de gastronomie atât pe plan național, cât și internațional, de la care s-au întors cu medalii, diplome și multă admirație din partea celorlalți participanți, bucătarii de la ACEEA vin la Câmpia Turzii pentru a oferi publicului prezent la Festivalul Peștelui cele mai bune preparate culinare.

Sesiunea de Live Cooking Show va include preparate din pește de apă dulce în stil Fine Dining:

– Rețete pentru mese festive;
– Rețete pentru cine speciale tip Gala Dinner;
– Rețete de fingerfood pentru bufeturi festive;
– Rețete pentru cărți de specialitate

În cele 2 zile ale evenimentului vor evolua mai mulți bucătari profesioniști însoțiți de ajutoare. Ei vor găti diverse rețete pentru publicul spectator având materie primă de bază peștele. Porțiile de mâncare vor fi oferite, spre degustare, gratuit publicului prezent la eveniment.

Prin urmare, ai toate motivele să fii prezent, între 17 și 19 mai 2019 la Festivalul Peștelui – festivalul familiei și al bunului gust!

Direcția Relații cu Comunitatea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS