<
Actualitate

Lucrări pentru facilitarea accesului la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiul Câmpia Turzii

Astăzi, pe strada Nouă din Municipiul Câmpia Turzi au debutat lucrările în vederea fluidizării traficului și facilitării accesului la Școala Gimnazială „Avram Iancu”.

Practic, de la intersecția cu strada Dr. Ioan Rațiu, va fi amenajat un trotuar până la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, astfel încât accesul copiilor la școală să nu mai fie pus în pericol de autoturismele care tranzitează zona.

De asemenea, pilonii de metal care erau amplasați între strada Nouă și Piața Mihai Viteazu, vor fi eliminați, astfel încât să se creeze și un culoar de acces auto, pentru aducerea copiilor la cursuri.

Astfel, părinții vor avea posibilitatea să ajungă până în fața școlii, să lase copilul, apoi să-și continue drumul spre strada Andrei Mureșanu, fără a fi nevoie să efectueze manevre de întoarcere, care să îngreuneze traficul.

„Dacă vremea va fi favorabilă, în scurt timp se vor finaliza lucrările, iar copiii și părinții vor putea ajunge mult mai ușor la școală. Se vor evita ambuteiajele, aglomerările, iar traficul va fi mult mai fluidizat. ”, spune Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Având în vedere disconfortul pe care astfel de lucrări îl generează, facem apel la bunăvoința cetățenilor care locuiesc în zonă sau o tranzitează și le mulțumim pentru înțelegere.

Direcția Relații cu Comunitatea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS