Actualitate

Lucrările continuă la Turda

Astăzi am avut o nouă ședință de lucru cu o parte din antreprenorii care desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii în municipiul Turda, respectiv cu firmele VIAROM, ACSA, CRIDOV și WALHALLA.

Ne pregătim pentru demararea/continuarea lucrărilor, în baza proiectelor pe care le derulăm. Discuțiile de astăzi au vizat cartierul Băi, strada 22 Decembrie 1989, deschiderea unor noi șantiere pe străzile principale (proiect european de mobilitate urbană) și lucrările din cadrul Proiectelor Urbane Oprișani 3A și 3B.

Ne dorim să reintrăm în șantiere cât mai curând posibil, motiv pentru care au loc săptămânal discuții cu cei responsabili. În zilele următoare ne vom întâlni și cu reprezentanții Tirrena Scavi și Napoca, pentru discuții privind șantierele din Cartierul Industrial.

Am solicitat tuturor o planificare CLARĂ, pe zile, astfel încât să nu mai apară sincope și întârzieri. Sperăm ca antreprenorii să desfășoare lucrările conform acestui calendar, pe care îl vom verifica zilnic!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS