Actualitate

Lucrările în Câmpia Turzii continuă!

Străzile Retezatului și Griviței beneficiază de azi de iluminat modern, de ultimă generație.
Aceste străzi se alătură străzilor Aviatorilor, Plopilor, Constructorilor, Aleea Vânătorilor, Aleea Făcliei, Gh. Barițiu și Mureșului care au intrat într-un proces de modernizare în ceea ce privește iluminatul stradal. Este un demers început la sfârșitul anului trecut, când alte străzi din zona Blocuri și nu numai, au beneficiat de investiții de acest tip.
Astfel că, în locul corpurilor de iluminat vechi, s-a început înlocuirea a 50 lampi stradale cu vapori de mercur si cu vapori de sodiu si 16 lampi de iluminat ornamental tip Globolux, pe alei cu corpuri de iluminat LED. Srăzile Plopilor si Aviatorilor sunt deja finalizate, valoarea totala a investiției fiind de 123.000 lei. Cel mai important beneficiu, pe lângă aspectul plăcut, este reducerea consumului de energie electrică cu până la 45%.
La finalul lucrării 95% din cartierul Blocuri va fi dotat cu tehnologie led în ceea ce privește iluminatul stradal.
De asemenea, anul viitor urmează să se intervină în cartierul Șarât sau Sâncrai, în funcție de analiza financiară a bugetului la început de an și treptat în restul cartierelor, astfel încât, până la finele anului 2020, să acoperim întreg municipiul.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS