Actualitate

Luna februarie cu noroc la Tabaco

Tabaco, prima tutungerie din Câmpia Turzii și-a premiat și în luna februarie clienții. Este vorba de tombola lunară organizată de Tabaco, unde trei dintre clienții tutungeriei pot câștiga în fiecare lună câte un premiu.

Astfel, Constantin Simona, Văidean Luci din Câmpia Turzii, și Tokes Tunde din Viișoara au fost norocoasele lunii februarie.

“Vin la Tabaco de când s-a deschis, de aici îmi cumpăr ziare, cafea și multe altele, la început nu am vrut să particip la tombolă, dar vâzând câtă lume câștigă, mulți chiar cunoștințe ale mele, am zis să încerc și eu, și iată că acum, chiar de 1 martie plec acasă cu un cadou. Vă mulțumesc, o să rămân clienta dumneavoastră și o să recomand tuturor să devină clienții dumneavoastră”, ne-a mărturisit una dintre câștigătoare la ridicarea premiului.

“M-am obișnuit aici să-mi plătesc facturile, tot aici îmi fac cumpărăturile fiindcă am observat o chestie că la Tabaco se pune foarte mare accent pe calitate iar acest lucru îl apreciez, iar acum doar pentru că îmi fac cumpărăturile aici primesc un premiu. Vă mulțumesc!”.

“Nu-mi vine să cred că am câștigat! Vă mulțumesc tare mult, este primul meu câștig”, a fost o altă reacție la ridicarea premiilor.

Poți fi și tu unul dintre câștigătorii noștri când, în luna martie, sunt puse în joc un aparat de uscat părul, un aparat de preparat hot-dog și un filtru de cafea. Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru orice cumpărătură de peste 20 de lei, pentru orice factură (indiferent de valoare), încărcare de telefon, sau pentru orice bilet loto jucat în agenția noastră, se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, comercializează, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Cadouri pentru zile speciale, cadouri pentru cei mici dar și cadouri ocazionale se pot găsi tot la Tabaco. Noutatea de la Tabaco o reprezintă cea mai exclusivistă gamă de vinuri din oraș, vinuri de lux, vinuri din crame cu renume se pot găsi în Câmpia Turzii exclusiv prin Tabaco. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS