Actualitate

Luna iulie cu noroc la Tabaco Câmpia Turzii

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii, care organizează lună de lună o tombolă pentru clienții săi, și-a anunțat câștigătorii lunii iulie.

Astfel: Toma Roxana, Deac Alexandru și Tușa Ovidiu toți din Câmpia Turzii, au fost norocoșii lunii iulie și au plecat acasă cu un blender multifuncțional, o piscină de 1000 de litri și un set de farfurii de 19 piese.

“Este pentru prima dată când câștig ceva, nu-mi vine să cred că și eu mă număr printre câștigătorii de la Tabaco. Am participat la toate tombolele organizate de Tabaco, nu am câștigat niciodată, dar nu mi-am pierdut speranța, iar acum uite că am prmit telefon că am câștigat. Mulțumesc mult!”, a fost prima reacție.

“Diminețile mi le încep cu ziarele pe care le cumpăr de la Tabaco, tot de aici îmi cumpăr și cafeaua (cea mai buna din oraș), aici îmi plătesc facturile și tot aici îmi încerc norocul la loto, iar acum uite că tot aici câștig la tombola magazinului. Sincer încă nu-mi vine să cred, vă mulțumesc și o să particip și la următoarele tombole”, a reacțioant un alt câștigător.

Poți fi și tu unul dintre câștigătorii nostri în luna august, unde sunt puse în joc un set de 19 piese de farfurii, un cuptor electric și un blender profesional. Regulamentul tombolei este unul simplu: la orice cumpărătură de peste 20 de lei sau la fiecare Ziarul 21 cumpărat (1,5 lei), la orice bilet loto jucat în agenția noastră sau la orice factură plătită la noi (indiferent de valoare) se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig.

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, comercializează o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS