Actualitate

Majoretele de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii s-au calificat la faza națională a Campionatului de Majorete

Asociația de Majorete din România a organizat ediția a XI-a a Campionatului Județean de Majorete, desfășurat în 2 Martie la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca.

La acest campionat, majoretele din tot județul au putut participa la următoarele secțiuni: majorete cu pom-poni, majorete tradiționale cu baton, cheerleading, cheer-dance și majorete hobby.

Printre participantele la acest campionat s-au aflat și majoretele din cadrul Clubului Copiilor din Câmpia Turzii, conduse de Alina Bolboacă, căruia i-am luat un interviu pentru a ne povesti experiența avută la acest campionat, unde fetele pe care le pregătește cu atâta sârguință, au reușit să se califice la faza națională a competiției.

„Am participat la secțiunea majorete tradiționale cu pom-poni împărțite pe mai multe categorii, începând de la precadete cu echipa Baby Dolls, cadetele Star Girls și junioarele de la Dream Girls. Pentru prima dată am evoluat la secțiunea majorete cher dance cu grupa de cadete de la Sweet Girls.
A fost o experiență minunată, exact cum vezi în filme. Pe lânga majoretele tradiționale vezi și echipele acelea tipic americane cu aruncări pe sus… impresionant. Am fost mândre de prestația noastră, care de altfel ne-a și trimis mai departe prin calificarea noastră la faza națională. Anul acesta am participat cu Baby Dolls și Sweet Girls cu care sunt la a doua participare, iar cu Star Girls și Dream sunt la a cincea participare la acest campionat

Ca plan de viitor, sperăm să reusim să ajungem la competiția internațională care se va desfășura în Rusia. O să fie puțin greu, însă speram să găsim sprijinul financiar din partea administrație locale” a declarat în exclusivitate pentru Ziarul 21,

Aceste fete minunate încep să ducă numele municipiului Câmpia Turzii peste tot, prin prestațiile avute la aceste competiții sportive. Felicitări!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS