<
Actualitate

Mândri de tine, tinere sportiv! 

Performanța remarcabilă obținută de pugilistul nostru, Iosif Bândulă,, în acest sfârșit de săptămână, la Cupa României, este un exemplu de seriozitate și ambiție pentru tinerii din ziua de astăzi.

Faptul că un sportiv din Câmpia Turzii a cucerit Cupa României și va participa la Campionatul European de Box Tineret, din Armenia, este una dintre cele mai mari performanțe sportive ale orașului nostru.

În semn de apreciere și motivare pentru Iosif Bândulă, domnul primar – Dorin Nicolae LOJIGAN – va iniția un proiect de hotărâre privind recompensarea sportivului cu o sumă de bani, provenită de la Bugetul Local.

„Sportul înseamnă sănătate, înseamnă o viață departe de vicii și de problemele de pe stradă. Un copil care practică sport de performanță va sta departe de anturaje periculoase. Iosif Bândulă este un etalon de sportivitate, ambiție și dezvoltare intelectuală și fizică. Acest băiat a pornit de jos, dintr-o familie simplă și a ajuns să reprezinte România la nivel european. În numele locuitorilor Municipiului nostru, îl felicit și-i urez succes în tot ce va întreprinde!”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS