Actualitate

Mândria orașului! Trei elevi de la Liceul Teoretic Pavel Dan s-au calificat la faza națională la Olimpiada de Limba Română și Limba Latină

În articolul anterior am scris despre Bogdan Crișan, elevul din clasa a 10-a din Câmpia Turzii, care a luat locul I la Olimpiada de Limba Română. Alături de Bogdan, cu același punctaj ( 96 de puncte) se află și eleva Șagău Tamara Beatrice, elevă în clasa a 10-a la Liceul Teoretic Pavel Dan. Faza națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română se va desfășura în perioada 22-26 aprilie, în județul Prahova, unde atât Bogdan cât și Tamara doresc să facă o impresie bună și să se întoarcă cu premii fruntașe.

De cealaltă parte, Călin Oana, elevă în clasa a 8-a la Pavel Dan, a obținut premiul al II-lea la Olimpiada județeană la Limba Latină și s-a calificat în etapa națională, care se va desfășura la Botoșani în perioada 2-4 mai 2019.

Succes copii, ne mândrim cu voi!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS