<
Actualitate

Marianne Mikko, Șeful Misiunii Speciale de Evaluare a Alegerilor Parlamentare din România, in vizită la Cluj

Astăzi am primit vizita unei delegații conduse de doamna Marianne Mikko, Șeful Misiunii Speciale de Evaluare a Alegerilor Parlamentare din România, din cadrul Biroului pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa.

Temele abordate au vizat gradul de pregătire a autorităților pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie la nivel județean, detalii tehnice privind desfășurarea propriu-zisă a alegerilor, facilitarea accesului persoanelor testate pozitiv cu COVID-19 la urna mobilă, precum și alte aspecte legate de procesul electoral.

Misiunea Specială a fost organizată cu ocazia alegerilor parlamentare din România, urmând ca echipa de experți internaționali să întocmească, pe baza unor constatări preliminare, un raport final care va avea drept scop evaluarea desfășurării alegerilor și oferirea unui set de recomandări.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS