Actualitate

Mașină răsturnată pe Centura Apahida-Vâlcele

În jurul orei 09:40, pe DNVOCE km 14+050m accident rutier, un autoturism implicat, două victime. Conform primelor informații, un bărbat, care conducea un autoturism dintre Turda înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă. A pătruns în canalul colector și apoi s-a oprit pe terenul viran. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului și a pasagerului dreapta față”, transmite IPJ Cluj.

„Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAj au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată de un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. La sosirea pompierilor au fost găsiți doi bărbați în afara autoturismului, dintre care unul în stop cardio-respirator, ce suferiseră multiple traumatisme. Pompierii și echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare pentru bărbatul aflat în stop cadio-respirator, după care manevrele de resuscitare au fost preluate de un echipaj SAJ. După mai multe zeci de minute de resuscitare semnalele vitale au revenit pentru bărbatul de cca 40 de ani și a fost transportat la spital. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și pentru cel de-al doilea bărbat rănit în accident, care a fost transportat de asemenea la unitatea de primiri urgențe cu multiple traumatisme”, transmite ISU Cluj.

 

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS