Actualitate

MECI DEMONSTRATIV DE MINI-HANDBAL ÎN SALINA TURDA

Pentru a încuraja sportul de masă și sănătatea prin mișcare, Clubul de handbal AHC POTAISSA TURDA, împreună cu SALINA TURDA, organizează pe terenul special amenajat din Mina Rudolf un meci demonstrativ de mini-handbal.
“Tradiția continuă! Joi, 21.02.2019 AHC Potaissa Turda vs. HC Beldiman Arad. Meci demonstrativ mini-handbal! Vă așteptăm!“, au transmis reprezentantii Salinei Turda.
AHC Potaissa Turda a mai organizat și în ianuarie 2017 un astfel de eveniment în incinta Salinei Turda.
Iată ce au declarat antrenorii celor două echipe de mini-handbal:

George Beldiman, profesor HC Beldiman Arad: “Vreau să mulţumesc conducerii Salina Turda, celor de la Clubul Sportiv AHC POTAISSA TURDA, şi în special domnului profesor Oroian Aurel care mi-a făcut şi mie o surpriză, organizând acest joc în Salină. Da, este ceva unic în România, iar pentru copii este ceva deosebit.
Am avut şi ieri un joc, dar astăzi, faptul că i-am adus aici să joace, foto-reporterii şi spectatorii i-au făcut să joace cu mai multă ambiţie.
Cu toate că echipa noastră este nou înfiinţată, şi copiii mei nu au chiar atât de multe antrenamente în spate, în comparaţie cu cei de la Turda, ziua de astăzi şi celelalte 2-3 zile în care vom juca aici la Turda, vor fi un mare câştig pentru copiii de la clubul meu. Încă o dată mulţumesc celor care au făcut posibilă această întâlnire, nu cred că mai trebuie să scot în evidenţă la ce nivel a ajuns handbalul în Turda, dar este un lucru bun, benefic pentru toată lumea, pentru copii, care vin să înveţe şi să facă acest sport! Vă mulţumesc încă odată, conducerii Salina Turda şi celor de la Potaissa Turda”
„Consider că handbalul se poate juca oriunde. Ca dovadă, am jucat handbal în Salina Turda. Cred că este un lucru unicat în ţară, nu ştiu dacă în România s-a mai jucat handbal într-o salină. Este o metodă de popularitate a handbalui şi în special a mini-handbalului pentru că sunt sigur că de aici pleacă totul. Aici este baza piramidei pe care noi vrem să o formăm, ca să fie sus, să scoatem cât mai mulţi sportivi, chiar şi pentru echipa mare să zicem, sau să practice handbalul ca pe o meserie. Din punct de vedere al acestui turneu, ţin să ii mulţumesc doamnei Simona Baciu, cred că nu putea să ne facă un cadou mai frumos prin organizarea acestui turneu în Salina Turda. Încă o dată îi mulţumesc!„ a declarat domnul profesor Oroian Aurel.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.