<
Actualitate

Membru Fondator al PLUS Câmpia Turzii anunță susținerea publică pentru Dorin Lojigan la alegerile din 27 septembrie

Eugen Zamblău, membru fondator al PLUS Câmpia Turzii a anunțat în această dimineață susținerea publică pentru candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii, în persoana lui Dorin Lojigan, actualul primar.

Declararația domnului Eugen Zamblău:

„Urmare a evoluției evenimentelor pe scena politică locală din perioada campaniei electorale desfășurată la Câmpia Turzii, fondatorii organizației locale a Partidului Unitate, Libertate și Solidaritate (PLUS) Câmpia Turzii, facem următoarele precizări cu scopul declarat de a ne poziționa precis și fair-play față de simpatizanții și alegătorii nostri, pe care nu vrem nici să îi înșelăm, nici să le dăm speranțe deșarte:
1. PLUS Câmpia Turzii se dezice fățiș de candidatura Danielei Dolha și a propunerilor USR Câmpia Turzii la alegerile locale din 27 septembrie 2020;
2. PLUS Câmpia Turzii susține candidatura lui Dorin Nicolae Lojigan și a echipei PNL pentru functiile de primar și consilieri locali în Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru mandatul 2020 -2024.
Declarația noastră vine în contextul în care noi, PLUS Câmpia Turzii, denunțăm modul dictatorial de management organizațional, lipsa de viziune și gravele erori de concepție pe care Daniela Dolha și cei din USR le-au făcut în acestă campanie electorală, în dauna PLUS Câmpia Turzii și mai ales în dauna concetățenilor, vecinilor și prietenilor noștri.


Între acestea amintim faptul că:
1- Ne simțim jigniți de ”eroarea materială” prin care Daniela Dolha candidează la Turda, și nu la Câmpia Turzii, pentru postul de primar;
2- Lista candidaților Alianței USR-PLUS este incompletă: doar 13 candidaturi pe listă, în loc de 24;
3- Alianța a două partide cu statut egal a fost călcată în picioare de dorința de parvenire a unei persoane care nu are nimic de a face nici cu umanismul declamat de Daniela Dolha, nici cu presupusa experiență în administrația publică, și nici cu valoarea ei umană.


Vrem ca prin cele ce declarăm azi să fim bine înțeleși de susținătorii noștri: Daniela Dolha este cea care ne-a trădat încrederea și a preferat să se ne trateze mai degrabă ca adversari decât parteneri de alianță. Daniela Dolha a refuzat să înscrie propunerile noastre în competiția electoralăpentru Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii și a preferat să depună o listă incompletă de consilieri locali din teama că prea multe locuri eligibile s-ar cuveni PLUS Câmpia Turzii.
Pentru faptul că Daniela Dolha și USR Câmpia Turzii s-au dovedit parteneri falși și mincinoși față de principiile și persoanele din PLUS Câmpia Turzii, vom susține candidatura lui Dorin Nicolae Lojigan la funcția de primar al Municipiului Câmpia Turzii și lista de consilieri locali propusă de PNL Câmpia Turzii.

Fondator al PLUS Câmpia Turzii,
Eugen Zamblău”

Declarația domnlui Eugen Zamblău a stârnit un val de reacții din partea PLUS Câmpia Turzii și a organizației județene.

Vlad Pașca – coordonator PLUS la Campia Turzii

„Afirmațiile domnului Eugen Zamblău nu reprezintă poziția PLUS Cluj. Acesta este în etapa de excludere pe motive de integritate și va fi dat în judecată pentru faptul că folosește în numele partidului o calitate pe care nu o are și pentru denigrare”

Sergiu Hossu, presedintele PLUS Cluj:

DECLARAŢIE DE PRESĂ: Conducerea Filialel PLUS Cluj se delimitează de recentele declaratii făcute de domnul Eugen Zamblău pe contul personal de Facebook, în contextul apropiatelor alegeri locale.

Mentionăm faptul că domnul Eugen Zamblău a fost exclus de pe Iista de candidați datorită unor incompatibilități. În acest moment nu este candidatul Alianței USR PLUS, iar părerile exprimate sunt strict personale.

Partidul PLUS și alianța din care face parte are ca şi candidat la functia de primar pe doamna Daniela Dolha și o Iistă de candidați la functille de consilier local, stabilită prin alegeri interne.

Doamna Daniela Dolha şi candidații la funcția de consilier local se bucură de toată susținerea membrilor Filialei PLUS Cluj. În calitate de președinte al Filialei, nu tolerez astfel de comportamente în spațiul public şi voi propune structurii PLUS cu atribuții în domeniu, suspendarea şi ulterior, excluderea domnului Eugen Zamblău din rândul membrilor PLUS.

Sergiu Hossu, preşedintele Filialei PLUS Cluj

 

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS