Actualitate

Mesajul primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN, adresat absolvenților claselor a VIII-a și a XII-a

“Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a,

După unul dintre cei mai atipici ani școlari din istoria recentă a României, în care – practic – semestrul doi nu a existat pentru voi, a venit momentul să vă despărțiți de gimnaziu, respectiv de liceu și să treceți într-o nouă etapă a maturizării voastre.

Odată cu aceste momente, vin și emoțiile examenelor, care vă vor determina – în mare parte – viitorul.

Înainte de a vă concentra asupra perioadei care urmează, vă invit să nu uitați de cea care a trecut și peste care, și voi, ați trecut cu brio!

Am avut stare de urgență, avem pandemie, avem școală on-line, iar voi – generațiile actuale – ați făcut ceea ce știți să faceți cel mai bine atunci când apare ceva nou, v-ați adaptat.

Astfel, v-ați demonstrat încă odată inteligența aparte de care dispuneți, dar și capacitatea de a trece peste orice obstacol, atât din punct de vedere social, cât și educativ.

Pregătiți-vă temeinic pentru Testările Naționale, respectiv pentru Bacalaureat și considerați că sunteți o generație „premier” a României – cea care va trece de testări și de bac, chiar dacă a pierdut un semestru de școală!

Sunt convins că veți reuși asta, pentru că am văzut ce puteți, atunci când sunteți motivați și aveți un scop bine definit, iar acum – acel scop – este VIITORUL VOSTRU!

SUCCES!”, a transmis Dorin Nicolae LOJIGAN

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS