<
Actualitate

Mesajul primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN, la final de mandat 2016-2020

„Dragii mei,
În scurt timp se încheie mandatul meu de primar și doar două zile ne mai despart de alegerile locale, în cadrul cărora, aveți posibilitatea să vă exprimați opțiunea vis-a-vis de candidatul pe care-l credeți capabil să ducă Municipiul Câmpia Turzii la nivelul următor al dezvoltării urbanistice.

Mandatul acesta a fost unul al reindustrializării și al absorbției de fonduri europene, două deziderate care nu ar fi fost posibile fără susținerea partenerilor mei de la Cluj și București, a presei locale și județene, dar nici fără cei doi viceprimari cu care am colaborat, Robert Szabo și Sabin Ghemeș.

Am cunoscut în acest mandat oameni de excepție, atât din Câmpia Turzii, cât și dinafara sa și am îndeplinit obiective care, pentru mulți ar fi părut greu de atins sau chiar imposibile.

Le mulțumesc tuturor colegilor din Primărie, consilierilor locali, consilierilor județeni, dar și partenerilor din societățile comerciale subordonate Consiliului Local.

De asemenea, îmi exprim regretul că, din cauza birocrației de care se plâng absolut toți colegii mei, primari, nu a fost posibilă implementarea mai rapidă a proiectelor cu finanțare europeană.

Totuși, în pofida birocrației, a obstacolelor puse atât de legislație, cât și de adversarii politici, Municipiul Câmpia Turzii se dezvoltă și are capacitatea de a depăși, din punct de vedere al absorbției de fonduri europene, multe orașe din România. Filozofic vorbind – în această viață nu suntem în competiție decât cu noi înșine, să fim mai buni față de ziua precedentă, față de săptămâna precedentă și să evoluăm, cu fiecare zi care vine.

Privind în retrospecție, sunt mândru de ceea ce am realizat într-un timp atât de scurt. Când mi-am preluat mandatul, aveam un parc industrial gol, un patrimoniu neîntabulat și 0% grad de absorbție a fondurilor europene.

Astăzi, după doar 4 ani, Parcul Industrial este populat complet, patrimoniul este întabulat în proporție de 80%, avem 9 proiecte europene finanțate, iar perspectivele pentru viitor sunt mai optimiste ca niciodată.

Vă mulțumesc vouă, dragi concetățeni, pentru faptul că ați dat posibilitatea unui locuitor al orașului să vină la cârma sa și să demonstreze exact ce poate și cât de mult își iubește orașul, transformând dorințele în fapte!

Mă bucur că, în acești patru ani, am avut oportunitatea de a interacționa aproape cu fiecare locuitor al municipiului nostru. Am aflat, astfel, multe despre voi, iar voi ați aflat multe despre mine. Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordată și sunt convins că „orice sfârșit are un nou început”, a transmis Dorin Nicolae Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS