Actualitate

Mihai Eminescu. 169 de ani de la nașterea poetului. Eminescu, sărbătorit la Câmpia Turzii

Marți, 15 ianuarie 2019, la sala mica a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii, Clubul Copiilor și Asociația Civică pentru Inițiativă și Acțiune Comunitară a organizat o serată literară dedicată marelui poet Mihai Eminescu. La un ceai călduț, copiii de la grupul vocal ,,Melody” au recitat poezii și au cântat cântece pe versurile marelui poet. Ca în fiecare an, cei mai mari de la Grupul Melody, au interpretat o scenetă din Scrisoarea a-III-a de Mihai Eminescu. În încheiere a luat cuvântul d-nul prof. Mircea Ciociu, președintele Societății Culturale ,,Câmpia Turzii 775” care a reiterat importanța de a ne aminti și de a promova valorile naționale. Nicușor Lăcătuș, organizatorul principal al acestui eveniment a declarat pentru Ziarul 21 că acest eveniment cultural a fost unul foarte important pentru elevii din Câmpia Turzii.

„Doar prin evenimentele de acest gen putem readuce istoria în inimile elevilor. Doar așa, nume sonore ale literaturi românești, nu o să moară niciodată!”

Felicitări Nicușor Lăcătuș, felicitări celor prezenți la acest frumos eveniment!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS