<
Actualitate

Mircea Abrudean, despre noul punct de înmatriculare auto de la Câmpia Turzii

„Încă de la începutul mandatului mi-am stabilit ca prioritate să devin, prin intermediul Instituției Prefectului, un partener activ al administrațiilor locale, având totodată un rol accentuat în ceea ce privește dezvoltarea comunităților locale și sprijinirea proiectelor acestora, în limita atribuțiilor legale.
Astfel, urmare a demersurilor pe care le-am realizat la instituțiile abilitate în sensul necesității descentralizării unor servicii publice comunitare, în scurt timp se va operaționaliza la Câmpia Turzii un punct de lucru al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, care va avea activitate cu publicul în zilele de marți și joi, pentru preluare documente.


Această măsură a fost dispusă de către domnul ministru Ioan Marcel Vela, prin Ordinul nr. 139 din 16.09.2020, care prevede că serviciile publice comunitare județene regim premise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru din alte localități decât reședința de județ, prevăzute punctual în anexa ordinului mai sus amintit, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.
Astfel de măsuri de descentralizare au ca scop facilitarea accesului cetățenilor la servicii publice comunitare, altele decât cele existente la nivelul municipiului Cluj Napoca, generând totodată decongestionarea acestor servicii județene și evitarea aglomerărilor de persoane.
Voi susține în continuare, în limita atribuțiilor care îmi revin, orice inițiativă de dezvoltare a comunităților locale aparținând județului Cluj, în parteneriat cu acestea și care vine în sprijinul locuitorilor.”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS