Actualitate

Morea Cornel este de azi antrenor principal la Progresul Călărași

Morea Cornel, un experimentat antrenor de fotbal a preluat de astăzi, 30 iunie, echipa de liga 5, Progresul Călărași. Cu un CV bogat în antrenorat, Morea Cornel își va pune rapid amprenta asupra jucătorilor de la Progresul Călărași.
Morea Cornel este cel care a reușit cu echipa de fotbal ISCT 1921 să devină campioana națională în ediția 2015-2016 la juniori A1. De asemenea, s-a ocupat foarte mult timp de pregătirea juniorilor din cadrul ISCT, fiind Coordonator Centru de Copii și Juniori din cadrul ISCT.

Venirea lui Morea Cornel este un câștig 100% pentru echipa Progresul Călărași, echipă nou înființată și participantă în liga a V-a județeană..

„Astăzi 30 iunie, pe terenul sintetic din Călărași a avut loc reunirea lotului la echipa de seniori a Progresului.
Ii urăm bun venit lui Cornel Morea, care începând de săptămâna viitoare va fi antrenor principal la echipa de seniori.
Un antrenor experimentat cu un CV foarte bogat, cu care sperăm să avem rezultate cât mai pozitive și cât mai îmbucurătoare pentru echipa noastră.
Bun venit și noilor jucători care au ales din vara asta să joace pentru echipa noastră. Speram să se integreze cât mai repede și să facem meciuri și rezultate cât mai bune. Felicitări băieților pentru prezența în număr așa de mare și sperăm că în urma pregătirii din vara asta să reusim să ne poziționam pe un loc cât mai fruntaș.
Povestea merge mai departe.
Hai Progresul !”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS