Actualitate

Municipiul Câmpia Turzii, binecuvântat de Inalt Preasfinția sa Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și Arhiepiscop al Vadului, Feleacului si Clujului

„Hristos este în mijlocul nostru! Este si va fi!
În ultima zi a lunii mai, Municipiul Câmpia Turzii a fost binecuvântat de Înalt Preasfinția Sa, Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului.
Înalt Preasfinția Sa a ales Câmpia Turzii să fie primul municipiu din județul Cluj în care săvârșește liturghia după ieșirea din starea de urgență.
Astfel, credincioșii creștin-ortodocși din orașul nostru au putut participa la liturghia arhierească susținută la Parohia Ortodoxă nr. 4, din cartierul Șarât.
Credința creștin-ortodoxă a rămas de neclintit, indiferent de vremurile grele abătute asupra noastră, iar oamenii au venit în număr mare la biserică, pentru a asculta slujba oficiată de ÎPS Andrei. Felicit membrii parohiei nr. 4 pentru buna organizare, apreciez atitudinea credincioșilor de a respecta distanțarea socială și îi mulțumesc părintelui, Ioan Morar, pentru bunul mers al lucrurilor în timpul serviciului religios.
Nu în ultimul rând, aș dori să-mi exprim recunoștința față de Înalt Preasfinția Sa, Andrei, pe care-l consider părintele meu spiritual, pentru faptul că, încă odată, a binecuvântat comunitatea noastră cu prezența sa în mijlocul nostru.
Întotdeauna, vocea lui blândă și cuvintele pline de har și de sens, au adus mângâiere și speranță în sufletele ghirișenilor mei, iar pentru asta îi mulțumesc!

Mulțumim, părintele meu!
Dumnezeu să ne binecuvinteze!” a scris edilul municipiului Câmpia Turzii

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS