Actualitate

Mutu, Pirlo, Totti și Rădoi, vin la Cluj în 2020

Adrian Mutu și-a anunțat prezența la Sports Festival, evenimentul sportiv al anului 2020. O să fie un meci la care vor participa prietenii lui, alături de care a jucat la echipele de club și la echipa Națională.

Potrivit declarațiilor, acest meci va marca retragerea lui Adrian Mutu ca jucător, după o carieră impresionantă la echipele mari din occident și la Naționala României.

În 13 iunie 2020, nume ca Francesco Totti, Andrea Pirlo sau Mirel Rădoi, își vor face apariția pe gazonul de pe Cluj Arena.
În conferința de presă, Mutu anunța suprize: ” Ideea de a dezvălui toți participanții nu ar fi smart din partea noastră. Până la urmă acești invitați sunt și mândria noastră, a României și ăsta este un lucru important. Scopul acestui meci este de a atrage tinerii spre sport. Sunt jucători mari care nu au mai fost în România până acum. De asemena sunt jucători care încă activează la echipele de club și după ce am acordul lor, o să dam publicității câte un jucator pe săptămână, pe lună.”

Despre Zlatan Ibrahimovici, Adrian Mutu a declarat ” Ibra a fost colegul meu de cameră la Juventus un an și jumătate. Este încă în activitate și așteptăm să confirme. Am discutat cu el, așteptăm să confirme”

Biletele sunt deja puse spre vânzare, iar prețul biletelor, Early Bird, variază între 25 lei și 150 lei, în funcție de categorie.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS