Actualitate

„Noaptea Cercetătorilor Europeni” așteaptă cetățenii din Câmpia Turzii la activități educative și distractive  

Noaptea Cercetătorilor Europeni se înscrie în seria evenimentelor „Marie Curie” și își propune să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca de cercetare.

​La Câmpia Turzii, primul eveniment, „Noaptea Cercetătorilor Europeni”, a fost organizat în anul 2018 și s-a bucurat de un succes extraordinar. În decursul a 5 ore, peste 350 de persoane au vizitat acest eveniment organizat la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

În ediția precedentă, în decursul zilei, cei prezenți au putut participa la o tombola, organizată din ora în oră, jocuri, distractie și științe aplicate.

Evenimentul oferă oamenilor de ştiinţă şansa de a intra în legătură cu publicul, iar vizitatorilor ocazia de a descoperi universul ştiinţei şi oamenii din spatele experimentelor.

Proiectul se adresează minţilor curioase și tinerilor care se doresc să înceapă o carieră în cercetare,  oferind o mare varietate de activităţi ştiinţifice şi educative.

Așadar, în data de 27 septembrie, începând cu orele 17:00, sunteți așteptați la experimente, activități științifice și educative, la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS