Actualitate

Noua colecție CLUJANA pentru sezonul primăvară-vară, disponibilă pe rafturi!

Renumita fabrică de încălțăminte CLUJANA anunță lansarea primelor modele din noua colecție aferentă sezonului primăvară-vară 2019.

Aceste modele vizează, preponderent, segmentul pantofilor sport, urmând ca, în perioada imediat următoare, departamentul de creație al fabricii să scoată pe piață și modelele elegante, destinate atât bărbaților cât și femeilor.

Pentru reușita colecției CLUJANA a mizat, ca de fiecare dată, pe calitatea recunoscută a materialelor folosite precum și pe confortul oferit.

În vederea achiziționării noilor modele ale brandului CLUJANA, vă rugăm să vizitați atât magazinele fabricii din Cluj-Napoca, situate în Piețele Mihai Viteazu și 1 Mai, cât și, on-line, shop-ul care poate fi accesat la adresa www.shop.clujanacluj.com!

Cu o istorie de peste 100 de ani, celebrul brand de încălțăminte „Clujana” înseamnă, în primul rând, tradiție și stil, dar și extrem de multă eleganță și durabilitate.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS