Actualitate

Noua spălătorie de lângă CSA s-a deschis

La începutul lunii decembrie s-a deschis noua spălatorie de tip self service de langă CSA. Patronul spălatoriei, Radu S. a declarat pentru Ziarul 21, că este cea mai modernă spalatorie de acest tip din zonă, și este a doua din Europa, prima fiind în tara originară, Croația, fiind modelul Martina. Cu o investiție de peste 200 000 de euro, spalatoria dispune de cea mai nouă tehnologie de detergent solizi, meniți să protejeze vopseaua şi să ofere o curățare maximă și un luciu puternic, clătrea se face cu apă dedurizată prin pricipiul osmozei, astfel ne mai fiind necesară ștergrea după spălare.


Spălatoria beneficiază de 5 boxe cu o înalțime maximă admisă de 2.5m si una de 3.5m, unde pot fi spălate autoutilitare si alte autovehicule cu o înălțime mai mare. Pardoseala fiecări boxe este încălzită pe timpul iernii pentru a nu se forma gheață pe suprafața acesteia. Apa folosită la spălare este încălzită, cu un sistem auxiliar bazat pe panouri solare amplasate pe spălatorie, pe viitor se doreşte ca şi energia electrică folosită să fie asigurată de panouri fotovoltaice.
În incinta se găsesc 4 aspiratoare, două dintre ele fiind de tip multimatic, acestea au și soluție pentru luciul anvelopelor si odorizant.
Prețul pentru două fise este de 5 lei iar pentru 4 fise, 10 lei. Fiecare fisa are cate două minute jumătate.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS