<
Actualitate

Numerele câștigătoare la loto de duminică, 3 noiembrie

Duminică 3 noiembrie, au avut loc nointrageri loto după ce la tragerile loto de joi, 31 octombrie, Loteria Română a acordat peste 10.555 de castiguri în valoare totală de 705.604,95 lei.

Iată numerele câștigătoare de duminică, 03 noiembrie:

#Joker: 12 + 25, 12, 43, 13, 34
#NorocPlus: 180761

#Loto5din40: 29, 17, 38, 2, 11, 35
#SuperNoroc: 939743

#Loto6din49: 39, 48, 1, 43, 40, 31
#Noroc: 1695372

Șanse duble de câștig la Tabaco, unde pentru fiecare bilet loto, ori pentru fiecare loz în plic cumpărat din agenția noastră se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară.

Tombola lunii noiembrie constă într-un blender profesional, aparat de preparat vafe și un aparat fitness. Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru fiecare bilet loto jucat în agenția noastră, pentru fiecare factură plătită la noi ori pentru fiecare cumpărătură de peste 20 lei ori Ziarul 21 cumpărat de la noi, se oferă câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, comercializează, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Cadouri pentru zile speciale, cadouri pentru cei mici dar și cadouri ocazionale se pot găsi tot la Tabaco. Noutatea de la Tabaco o reprezintă cea mai exclusivistă gamă de vinuri din oraș, vinuri de lux, vinuri din crame cu renume se pot găsi în Câmpia Turzii exclusiv prin Tabaco. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS