<
Actualitate

O bătrânică din Câmpia Turzii este îndurerată, după ce și-a ars toată pensia primită, din greșeală!

Conform informației publicate de Zolty, aceasta locuiește pe strada Porumbelului din Câmpia Turzii, iar cine dorește să o ajute, poate să meargă personal la locuința dânsei.

„Salut, mă sună azi o cunoștință și-mi spune, Zolty, necaz mare s-a întâmplat azi cu vecina mea, o bătrânică singură care supravețuiește cum poate . A primit pensia și i-a ascuns în lerul de la aragaz, de frica hoților și s-a dus afară să de-a de mâncare la găini și ce mai are prin curte. După un timp a intrat în casă și a băgat o cărămidă la încălzit tot în ler, pentru că așa se tratează cu durerile de șale , din păcate a uitat că tot în ler ascunsese pensia și banii s-au distrus.

Acuma săraca bătrânică e disperată că vin facturile și din ce le va plăti? Ce va mânca până luna viitoare când vine următoarea pensie? Vedeți voi cum vine necazul pe Om? Da, este un caz disperat și trebuie ajutat. Bătrânica locuiește pe str. Porumbelului în Câmpia-Turzii. Cine dorește să ajute, poate merge și personal să vadă cazul. Multă sănătate”, a transmis Petru Zoltan.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS