<
Actualitate

O întreagă comunitate pentru Roșu Dorin (Gogu), Câmpia Turzii unită din nou!

O veste nu tocmai bună, pentru că orice veste legată de problemele unui prieten te face să fi trist.
Această boală a secolului 21 este tot mai prezentă printre noi și, din păcate, este prezentă printre cei apropiați. Pentru cei care nu îl cunosc, deși cred că toată Câmpia Turzii îl cunoaște, având o viață sportivă incredibilă, în trecut fiind jucător marcant al echipei de fotbal ISCT, actualmente polițist local, Dorin Roșu sau Gogu cum îl cunoaște toata lumea, a primit o veste destul de tristă și îngrijorătoare.

Dorin Roșu a fost diagnosticat cu cancer la prostată în urmă cu câteva săptămâni. Totul a început în urmă cu două luni când a simțit dureri mari la urinare și senzație neplăcută. După câteva controale, vestea a căzut ca un trăsnet asupra fostului jucător al ISCT. „Gogu” Roșu Dorin, a dus o viață sportivă, fiind impecabil d.p.d.v. fizic și la vârsta de 53, însă încercările date de Dumnezeu trebuie luăte ca atare.

Vestea bună este că cancerul este în fază incipientă. În prima fază, Gogu are nevoie de 15.000 mii de euro pentru o intervenție chirurgicală la Brasov, plus alte taxe ce includ serviciile medicale.
Intervenția este programată pe data de 29 iunie.


Așadar, e timpul pentru o nouă provocare. Este timpul pentru o nouă unire. Câmpia Turzii, un cetățean are nevoie de tine… hai să îl ajutăm!

Comunitatea din Câmpia Turzii o să dovedească,
cum a făcut-o de foarte multe ori până acum, că are suflet mare, că este o comunitate unită, că este o comunitate puternică.

Din sursele pe care le avem, vor urma o serie de activități sportive caritabile pentru strângerea de fonduri.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS