Actualitate

O nouă ediție a atelierelor creative din cadrul proiectului Ferestre și Oglinzi

Marţi, 26 Februarie a.c., de la ora 18 debutează primele ateliere creative pentru adulţi din cadrul proiectului FERESTRE ŞI OGLINZI organizat de Clubul Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii. Proiectul va fi derulat pe întreg anul şi se adresează întregii comunităţi din municipiul Câmpia Turzii. Organizate de 2 ori pe lună, ediţia a doza a atelierelor creative gratuite pentru întreaga comunitate, un proiect unic în România, au debutat cu ateliere pentru copii şi tineri Marţi, 12 februarie 2019, la fel ca în anul trecut, tot la Restaurantul Gossner. În 12 Februarie atelierele au fost destinate copiilor şi tinerilor, iar acum vor fi destinate adulţilor. Clubul Rotary Câmpia Turzii pune din nou la dispoziţia participanţilor materialele necesare şi împreună cu artiştii plastici din cadrul AAP Câmpia Turzii vă îmbie la un mod de relaxare prin intermediul artei. Atelierele vor avea loc bilunar, la date care vor fi anunţate anterior, dar, de regulă, în a doua şi în ultima zi de Marţi din lună, la Restaurantul Gossner Câmpia Turzii, Strada Gării nr. 5 şi intrarea va fi liberă. În luna decembrie se va organiza o expoziţie cu lucrările realizate.
Dacă doriţi să faceţi primii paşi în artele plastic sau să le aprofundaţi, veniţi Marţi la ateliere! Nu trebuie să aduceţi decât buna dispoziţie şi zâmbete, materialele le punem noi la dispoziţie în mod gratuity şi veţi fi îndrumaţi, dacă este cazul, de artiştii palstici din cadrul AAP Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS