Actualitate

O nouă invitație la preselecția privind înființarea ansamblului Cununa Turdeană

Dragi iubitori de folclor, Primăria Municipiului Turda și Consiliul Local Turda organizează preselecție în data de 16.02.2019, ora 10:00, în vederea înființării unui ansamblu folcloric. Sunt așteptați să participe la concurs tineri talentați cu experiență în domeniu și nu numai, din Turda și împrejurimi – dansatori populari, interpreți vocali, soliști instrumentiști. Preselecția va avea loc în sala mare a Teatrului Aureliu Manea din Turda.

Înscrierea concurenților se va face pe baza unui CV la adresa de e-mail folclor@primariaturda.ro sau prin mesaj privat pe adresa de facebook Ansamblul Folcloric Cununa Turdeana.

Accesul publicului în sala de preselecție este liber, în limita locurilor disponibile.
Cei care doresc să facă parte din public în timpul preselecției, pentru a-i susține pe concurenți, se vor înscrie printr-un comentariu la aceasta postare cu numele și prenumele sau printr-un email la adresa folclor@primariaturda.ro, iar la intrarea în sală vor prezenta actul de identitate.

Vă așteptăm cu drag să promovăm împreună zestrea plaiurilor noastre, comori de suflet românesc!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS