Actualitate

O nouă măsură dedicată fluidizării traficului din Câmpia Turzii

Fluxul și densitatea tot mai crescută de autoturisme determină administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii să ia măsuri suplimentare, dedicate fluidizării traficului, creerii de locuri de parcare și asigurarea, în general, a unui mediu sigur, atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni.

Așadar, ca urmare a unor decizii adoptate de Comisia de Sistematizare a Traficului Rutier, care funcționează la nivelul orașului, s-au creat mai multe sensuri unice, pe străzile din centrul municipiului, care vor intra în vigoare începând cu ziua de vineri, 17 mai 2019, ora 00:00.
Astfel, primul sens unic instituit, care va intra în vigoare în această săptămână este pe strada Laminoriștilor, numărul 15, cu intrare dinspre magazinul Rombiz, spre Centrala Termică 9 (garajul pompierilor) și cu ieșire dinspre Centrala Termică 9, spre strada Laminoriștilor, printre blocurile F2 (str. Laminoriștilor, nr. 15) și C (str. Laminoriștilor, nr 17).

A doua zonă în care vor opera sensuri unice noi, vor fi în zona străzilor Speranței și MIhail Sadoveanu. Pe strada Speranței, va opera un sens unic pe strada Speranței, dinspre sediul UPC, spre strada Mihail Sadoveanu, până în dreptul stației de carburanți Lukoil.

Pe strada Mihail Sadoveanu va activa un sens unic, cu intrare dinspre strada George Coșbuc, spre strada Laminoriștilor, în dreptul stației de carburanți, Lukoil.

Îi îndemnăm pe participanții la trafic să fie vigilenți și să fie atenți la semnele de circulație instalate la intrările pe sensurile unice, pentru a evita eventualele incidente rutiere.

Direcția Relații cu Comunitatea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS