<
Actualitate

O nouă sesiune de pregătire pentru „piticii” echipei Unirea Triteni

Fotbaliștii se nasc de mici și cel care îi șlefuiește are parte de satisfacție și recunoștință toată viața. Așa este și în cazul antrenorului Unirea Triteni, Simi Saroși, un iubitor al fotbalului, care îi familiarizează pe micii fotbaliștii să iubească sportul cu balonul rotund. Felicitările noastre pentru implicare!

„Astăzi clubul nostru, prin domnul antrenor Simion Sarosi, a organizat o nouă sesiune de pregătire pentru juniorii “pitici” din comună! Pe “Arena” din Tritenii din Jos au fost prezenți un numar de 39 de copii băieți și fete juniori ai comunei, micuții fotbaliști bucurându-se de mișcare și de vremea execelentă pentru antrenament! În acest weekend juniorii ,,pitici,, al clubului nostru se vor deplasa la Cluj-Napoca unde vor susține un joc de pregătire!

UT continuă acțiunile destinate copiiilor din comuna noastră, cu scopul de a promova sportul și mișcarea în rândul acestora!

Avem parte și de susținerea Primăriei și Consiliului Local, astfel ca astazi micutii fotbalisti au primit un numar de 20 de mingi nr 4 pentru antrenamente. Mulțumim administrației pentru toate condițiile oferite micilor fotbaliști. La final, ca de fiecare dată, copii au fost răsplătiți de către antrenor cu ceva dulce pentru efortul depus!”, se arată un comunicat pe pagina oficială a echipei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS