<
Actualitate

O seară de lumină spirituală: Părintele Constantin Necula și Paula Hriscu la Câmpia Turzii

În a doua săptămână a Postului Mare, comunitatea din Câmpia Turzii a fost binecuvântată cu prezența a două personalități excepționale: Părintele Constantin Necula și artista Paula Hriscu.

Conferința duhovnicească susținută de Părintele Necula a constituit o lecție profundă despre puterea cuvintelor, a credinței, despre omul modern și marile adevăruri ale învățăturilor creștine.

Abordând teme precum puterea postului, libertatea interioară, responsabilitatea personală și rolul generației tinere, Părintele Necula a reușit să atingă sufletele celor prezenți.

De asemenea, vocea cristalină și mesajele din pricesnele interpretate de Paula Hriscu au adus publicul audient în comuniune cu valențele creștine.

Evenimentul de la Câmpia Turzii a devenit un punct de reper spiritual, inspirând credincioșii să cultive mai multă iubire, înțelepciune și să trăiască în armonie cu învățăturile creștine.

Direcția Relații cu Comunitatea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS