Cluj-Napoca a fost gazda preselecțiilor pentru unul dintre cele mai urmărite show-uri culinare din România „Chefi la cuțite”. Printre sutele de pasionați de gătit s-a numărat și o tânără curajoasă din Câmpia Turzii, hotărâtă să își transforme pasiunea în vis împlinit.
„Doar la Cluj-Napoca am fost azi la preselecții. Cine merge mai departe la București va fi anunțat telefonic. Sper să am noroc. Doamne ajută!”, ne-a spus emoționată Amalia Todea, tânăra care a impresionat juriul cu un preparat deloc simplu: mușchiuleț de porc la cuptor în crustă de cimbrișor, cartofi copți cu rozmarin și sos de ciuperci!

Dacă va reuși să treacă de prima etapă, urmează întâlnirea cu celebrii chefi și o posibilă aventură într-o competiție culinară acerbă, dar plină de satisfacții.
Noi îi ținem pumnii și sperăm să o vedem cât de curând pe micile ecrane, în bucătăria „Chefi la cuțite”!















