<
Actualitate

Oamenii ajută oameni!

Un om cu suflet mare, din Pădureni, s-a decis că este momentul să facă un gest frumos.
Acesta, impreună cu familia sa, au decis să pună la vânzare casa în care locuieste, unor oameni care să construiască un azil de bătrâni, să ajute astfel persoanele care nu mai au pe nimeni.


Domnul Baciu Ispas, proprietarul locuinței, ne-a transmis următoarele lucruri: ”Bună ziua. In primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru interesul acordat acestei situații. Sunt un om simplu, de la țară, muncitor, corect, și am decis că e momentul să mă gândesc la viitorul meu, ca orice om ajuns la o anumită vârstă.. Lumea se schimbă, vremurile sunt așa cum sunt și e mai bine să am siguranța unui cămin unde sa imi petrec ultimii ani din viață. Astfel, am decis să vând, la jumătate de preț casa unde locuiesc, din Pădureni, unor oameni cu suflet mare care să o transforme într-un azil de bătrâni. Am ales această variantă, de a vinde imobilul la jumătate de preț, datorită faptului că vreau ca și eu să rămân in această casă, până la sfârșitul vieții mele. Casa despre care vorbesc e o casă cu etaj, jos are 1 cameră, baie, verandă, cămară, iar sus, la etaj, verandă, care poate fi folosită si pe post de birou, 4 camere de 4×4 m, din care doar 2 tencuite, parțial mobilate. Casa este racordată la apă, gaze naturale și curent electric, avem și fântână în curte. Dispune si de grădină cu pomi. Nu e greu să faci un bine comunității, trebuie doar să vrei!” a mai adăugat domnul Ispas, in incheierea interviului.


Dacă doriți să vă implicați in acest proiect de suflet sau doriți mai multe informații despre el, o puteți face, luând legătura cu domnul Ispas, la numărul de telefon 0741-549693.
Să facem bine, nu e un păcat!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS