<
Actualitate

Olaru Paul-Cristian, candidat la Primăria Mihai Viteazu din partea PMP

Antreprenor și tehnician optometrist de profesie, domnul Olaru Paul-Cristian este candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Mihai Viteazu. Are experiență atât în domeniul privat, pe gestiunea afacerilor cât și în administrația publică locală. Printre reușitele sale ca și consilier local se numără fondarea Casei de Cultură Mihai Viteazu, amenajarea unui teren de fotbal în satul Cornești și extinderea accesului la gaz pe raza satelor Cornești-Cheia.

Există zone care nu beneficiază de apă și gaz, iar asigurarea accesului la utilități în aceste zone este o prioritate pentru mandatul de primar al domnului Olaru Paul-Cristian. Un alt demers pe care și-l propune candidatul PMP pentru comuna Mihai Viteazu este îmbunătățirea iluminatului public. Dezvoltarea comunei Mihai Viteazu depinde de alocarea fondurilor europene într-un mod transparent și productiv. Proiectele implementate prin aceste fonduri trebuie decise în funcție de nevoile urgente ale locuitorilor comunei Mihai Viteazu.

Candidatul propune un program axat pe cadastrarea tuturor terenurilor din comună și protejarea proprietății private. De altfel, trebuie urgentată asfaltarea tuturor drumurilor și arterelor de acces din satele Cornești și Cheia. Candidatul PMP, domnul Olaru consideră că se impune modernizarea și asigurarea canalizării pe raza Cornești-Cheia pentru ca toți locuitorii comunei să aibă acces la utilitățile de bază.

PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ. Este de neînțeles cum în anul 2020, există aproape în fiecare comună din județul Cluj, sate întregi fără drumuri asfaltate sau acces la electricitate. Candidatul PMP pentru primăria Mihai Viteazu își propune asigurarea iluminatului public corespunzător în toată comuna.

Pe plan cultural, în timpul mandatului de primar, domnul Olaru Paul va asigura promovarea comunei și punctelor turistice din zonă prin evenimente culturale, iar pentru tinerii antreprenori se vor acorda facilități și programe de susținere. De asemenea, se vor implementa programe de consiliere și ajutor pentru locuitorii care doresc să investească în  proiecte de agricultură și turism.

Programul de candidatură al domnului Olaru Paul, din partea Partidului Mișcarea Populară adresează probleme semnalate de către locuitorii comunei Mihai Viteazu pe perioada mandatului de consilier local, probleme ce pot fi rezolvate prin voință și administrare corectă, în interesul comunei.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu.

Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Mihai Viteazu și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS