Actualitate

„Orășelul copiilor” și patinoarul se deschid, mâine, 6 decembrie, la Câmpia Turzii

A venit iarna, cel mai frumos anotimp al anului și, fiindcă decembrie este luna cadourilor și a copiilor, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a pregătit cel mai frumos cadou pentru cei mici.

Vineri, 6 decembrie 2019, Moș Nicolae va aduce cu el deschiderea oficială a Orășelului Copiilor – un cadou de neuitat, unde cei mici vor interacționa cu personaje de poveste, într-o lume fascinantă a luminii, culorilor și cântecelor de iarnă.

Deschiderea „Orășelului Copiilor” și a patinoarului, la Arena de Tenis „Gavrilă Vaida” din Colonia Maria, care va avea loc mâine, 6 decembrie 2019, de la ora 17:00 va aduce în fața celor mici personaje de poveste, ca Albă ca Zăpada sau statui vivante, precum “ Crăiasa Zăpezii” și “Soldatul”.

Totodată, în cadrul spectacolului pe gheață, pe patinoar vor evolua Anna, Elsa și Olaf, personaje de desene animate atât de îndrăgite de copii.

„ În decembrie, totul este despre voie bună, lumini, culoare, copii. Orășelul Copiilor de la Câmpia Turzii a fost creat tocmai pentru a duce celor mici, cât și celor mari multă bucurie. Practic acest sport de multă vreme și am patinat cu fiecare prilej pe care l-am avut. În calitate de tată, vă pot spune că o oră pe patine valorează infinit de mult pentru copii, îndeosebi pentru faptul că acesta este un prilej perfect de a petrece timp alături de părinți, în cadrul unui decor de poveste”, transmite Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Vă invităm să fiți alături de noi, la deschiderea oficială a „Orășelului Copiilor” și a patinoarului și nu uitați că mâine, 6 decembrie 2019, de la ora 17:00, intrarea pe patinoar va fi liberă!

Direcția Relații cu Comunitatea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS