Actualitate

Organizatorii de evenimente din Câmpia Turzii și Turda, implicați într-o strângere de fonduri pentru Ioana

Marea breasla a evenimentelor din zona Câmpia Turzii- Turda a hotărât să se implice activ într-o acțiune de strângere de fonduri pentru Ioana, tânără de 30 de ani care s-a născut cu tetrapareză spastică.

Mai mulți DJ și MC din zonă organizează un campionat de FIFA pe playstation și Xbox.

„Am hotărât să ne implicăm!

După mai multe discuții avute între noi, organizatorilor de evenimente din zona Câmpia Turzii – Turda, am hotărât să ne implică într-o acțiune de strângere de fonduri pentru Ioana. Așadar, pentru că suntem dedicați oricărui tip de eveniment, am hotărât să organizăm un campionat de fotbal… pe Playstation și Xbox! Evenimentul o să se desfășoare la Kalimur, joi 17 Octombrie începând de la ora 17:00. Suntem liberi la înscrieri!”

Ioana are 30 de ani și s-a nascut cu Tetrapareza spastica. Ea locuiește la etajul 2 iar mama ei fiind la o vârstă înaintată nu mai are puterile necesare pentru a o duce în brate. Ioana are picioarele paralizate, mâinile nu și le poate folosi iar mintea ei este ca a unui copil. Ea are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și cumpăra un elevator ( mecanism de ridicare a caruciorului pe scari, vezi poza).

Ea trebuie să iasă aproape zilnic din casă pentru a merge la centru de recuperare și fizioterapie, fără de care ar putea rămâne paralizată la pat.
Haideți să întindem o mână de ajutor pentru acest copil minunat. În poza atașată este contul mamei lui Ioana unde puteți dona.
Mulțumim din suflet și vă dorim multa sănătate!
Beneficiar ROSCA MARIA
IBAN: RO30RNCB0857001675200001
Sucursala BCR.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS