Actualitate

Ovidiu Catălin Dan și Dorin Peștean din cadrul Bazei 71 Aeriene din Câmpia Turzii, avansați în grad

Mihai Fifor: „Astăzi am înaintat în gradul următor doi eroi veritabili: maistrul militar clasa a II-a Ovidiu-Cătălin Dan și sergentul-major Dorin Peștean, militari din cadrul Bazei 71 Aeriene din Câmpia Turzii. Ei sunt cei care, la 22 mai, dădeau dovadă de un spirit civic desăvârșit, intervenind în sprijinul victimelor unui grav accident de circulație produs în localitatea Turda. Promptitudinea, altruismul, reacția rapidă și competențele solide în domeniul paramedical de care au dat dovadă atunci au salvat vieți. Datorită lor, câteva familii din România se pot bucura în continuare de cei dragi lor.
Cei doi militari au demonstrat încă o dată că Armata României este o instituție cu oameni de cea mai bună calitate, care atrage și formează caractere frumoase și puternice.
Am fost cu adevărat onorat ca, la propunerea șefului Statului major al Apărării, să răsplătesc gestul lor prin înaintarea în gradul următor. Mult succes în carieră!”

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS