Actualitate

Pași concreți pentru Serviciul de Pașapoarte la Câmpia Turzii

Astăzi, domnul prefect Mircea Abrudean, a efectuat o vizită de lucru, la Casa Locală de Pensii Turda, pentru evaluarea condițiilor în care filiala locală a casei de pensii își desfășoară activitatea și totodată pentru a discuta posibilitățile de îmbunătățire a serviciilor oferite cetățenilor.
Ce-a de-a doua parte a vizitei de lucru, s-a desfășurat la Câmpia Turzii, având ca scop evaluarea posibilităților în teren de deschidere a unui punct de lucru al Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple. La întâlnirea care a avut loc în incinta sediului Poliției Municipiului Câmpia Turzii, au participat: domnul Inspector Șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Mircea Rus, Șeful S.P.C.E.E.P.S. Comisar Șef de Poliție, Orosan Adela Mihaela, Primarul municipiului, Dorin Nicolae Lojigan. Totodată a fost evaluat spațiul necesar pentru funcționarea acestui punct de lucru, cât și demersurile procedurale pentru realizarea acestui obiectiv în cel mai scurt timp.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS