<
Actualitate

Paula Hirișcău se alătură echipei conduse de Avram Gal

“Vremea vorbelor a trecut; trebuie să privim eșecul lamentabil al acestor patru ani de administrație PNL & Dorin Lojigan ca pe un reper negativ și de nerepetat în viața urbei noastre.

De aceea, acum, prin contribuția mea, a ta, a noastră a tuturor, trebuie să producem ,,SCHIMBAREA”; pentru copiii noștri, pentru un viitor trainic, normal, în care fiecăruia dintre noi să i se ceară părerea și bineînțeles, implicarea.

Cine ar fi crezut că unul dintre cele mai curate orașe din România, Câmpia Turzii, se va confrunta vreodată cu prăbușirea în praf, gunoaie și mizerie?

Cine și-ar fi putut imagina că instituția primăriei, la ordinul edilului-șef, va bloca investițiile tinerilor antreprenori doar pentru un moft și o ,,aroganță” a celor care ar trebui să ne servească pe noi toți!?

Am învățat împreună în acești ani și acum suntem datori să ne asumăm un alt nivel al colaborării în cadrul comunității, să fim mai responsabili, mai curajoși, mai atașați de valorile noastre, pentru că acum, după patru ani, alături de echipa lui Avram GAL, fără frică sau mânați de vendete politice, să readucem normalitatea în administrația locală!”, a declarat Paula Hiriscău.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS