<
Actualitate

„Pe cărare vine mândrul”- Videoclip senzație, o reinterpretare de nota 10 realizată de îndrăgita interpretă Paula Hriscu

„Pe cărare vine mândrul”- Videoclip senzație, o reinterpretare de nota 10 realizată de îndrăgita interpretă Clar, folclorul autentic trebuie promovat astfel riscăm să ne pierdem identitatea națională. Una dintre perlele folclorului autentic, Paula Hriscu, a adus o reinterpretare de excepție a cântecului popular „Pe cărare vine mândrul” pe care însuși
Victoria Darvai, îndrăgita interpretă de muzică populară, culegătoare de folclor autentic, l-a cântat.

„Din prima clipă când am auzit acest cântec mi-am dorit să-l cânt, este cules din popor, vechi de peste 100 de ani poate şi mai mult, pe care la rândul ei regretata noastră Victoria Darvai l-a cântat şi ea. Este vorba de o doină care se numește „Pe cărare vine mândrul” un folclor preclasic, reinterpretată vocal de mine, mai aparte de cum suntem obișnuiți să ascultăm, pe o linie melodică desprinsă parcă din adâncuri nebănuite, iar versurile sunt de o puritate fără cusur… Fiecare notă a cântecului, te face oarecum curios să asculți ce urmează.
Este o doină care atunci când o asculți te face să închizi ochii și să trăiești cea mai frumoasă și pură poveste de dragoste, desprinsă parcă din basme. Îmi doresc să redau viaţa acestui cântec, folclorul trebuie preţuit, nu dat uitării.
Videoclipul este realizat pe un scenariu propriu ca în povești cu zâne și prinți frumoși, momente de suspans, de dor, de zâmbete și trăiri care îți fac „pielea de găină” emoție pe care dorești să o trăiești la nesfârșit. „Povestea din videclip se petrece sub un tei,care semnifică simbolul dragostei pure, al fidelităţii, al soţiei perfecte, inocenţei, al bunătăţii.”

Vreau să îi mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu pentru această realizare frumoasă, le mulțumesc lui Ovidiu Szilaghi și lui Ovidiu Mate pentru încrederea pe care au avut-o în mine de a lucra la acest cântec,îi mulțumesc lui Mihai Mariș pentru interpretarea frumoasă și plină de emoție pe care a dat-o acestei doine și tuturor instrumentiștilor care au participat la acest cântec.
Mulțumiri lui domnul Gheorghe Căpușan pentru cel mai frumos port popular pe care l-a îmbrăcat „mândrul”.

Îi mulțumesc lui Cosmin Tomoiagă pentru răbdare și pentru realizarea acestui videoclip care cu siguranță va avea succes, mulțumesc Nicoleta Ioniță pentru sprijinul acordat precum și Casei de Productie HPA MUSIC.”, a menționat Paul Hriscu, odată cu lansarea acestui superb videoclip. Mai jos, creația unuia dintre cei mai buni videografi pe care România îi are, Cosmin Tomoiagă plus vocea incredibilă a Paulei Hriscu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS