<
Actualitate

Pentru a duce o viață normală, Cristi are nevoie de 19.000 de euro

Cristi Vescan este un băiat, în vârstă de 10 ani, din Hădăreni, județul Mureș. S-a născut cu o malformație congenitală care-l împiedică să meargă normal, din cauza unor contracții musculare care-i fac imposibilă dezvoltarea musculaturii, în special la picioare.
Încă de la vârste fragede, Cristi a trecut prin multiple sesiuni de terapie, pentru a putea trece peste această situație și a duce o viață normală.


Într-un final, medicii au descoperit că tânărul are nevoie de o operație la șolduri, tenotomie, care să-i elibereze contracțiile musculare și să-l ajute să-și coordoneze pașii, însă pentru ca această operație să se poată face, familia copilului are nevoie de 18.900 de euro.
Operația se poate face doar în Turcia, iar părinții lui Cristi nu au acești bani. Acum intervii tu, cel care citești și care, zilnic vezi copii frumoși și sănătoși, care duc o viață normală. Oferă-i și lui Cristi șansa de a fi printre acești copii, de a se juca în parc, de a merge la școală!
Dă o mână de ajutor pentru un copil pe care nu îl cunoști, dar care – datorită ție – va avea o viață normală! Să faci bine nu te costă nimic!
Toțicei care vrețișiputețisăajutați, o puteți face donândînconturile:

BCR: RO16RNCB0857070319470001
BT: RO71BTRLRONCRT0583116401

Titular, Vescan Alina Marcela

Sauprin BT Pay la nr: +40 754 366 184

Cristi nu vă poate mulțumi, fiecăruia în parte, însă charma … soarta.. Dumnezeu vă va răsplăti!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS