Actualitate

Pentru al treilea an consecutiv, Școala Gimnazială ”Mihai Vodă” reprezintă județul Cluj la Olimpiada Națională de științe sociale

Afișarea rezultatelor finale ale Olimpiadei județene de cultură civică a adus din nou, pentru al treilea an consecutiv o mare bucurie în rândul comunității din Școala Gimnazială ”Mihai Vodă”, Com. Mihai Viteazu, Jud. Cluj.

Echipajul format din elevii Darius Râștei clasa a VIII-a și Cirebea Alesia, clasa a VII-a a obținut locul I și va participa la faza națională la Brașov, în perioada 22-26 aprilie 2019.
Azi , i-am găsit alături de doamna profesoară Farcaș Mihaiela în locul lor special din CDI, unde pun la punct unele detalii referitoare la proiectele pe care le vor realiza în pregătirea pentru etapa națională.
Pentru Darius este a doua participare la faza națională, dar și el este cuprins de aceeleași emoții ca și colega lui mai mică, Alesia. Deși au trecut prin simulări, au găsit timp să se pregătească cu sârg și să nu renunțe la materia care îi pasionează.
Felicitări elevilor și doamnei profesoare ! Le urăm mult succes la etapa națională!
Director,
Prof. Arion Daniela Maria

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS