Actualitate

Performanță incredibilă. Ghirișanul, Zoltan Nagy, vicecampion mondial. Cartea lui, „Reinas de copas”, a doua cea mai bună carte din lume

Cel mai cunoscut somelier din Barcelona, ghirișanul Zoly Naghy, a participat săptămână trecută la Macau, în China, la cel mai mare eveniment dedicat cărților din domeniul gastronomiei.

Concursul Internațional „Gourmand Awards”, este organizat de un francez, stabilit în Asia. În finală au fost 34 de categorii, iar Zoly a participat cu cartea lui, „Reinas de copas”, în traducere liberă „Reginele Vinurilor”, o carte în care este prezentată femeia și rolul femeii în arta viticolă.

Cartea „Reinas de copas” a fost nominalizată la Concursul Gourmand Awards pentru „Best of the World”, unde a și câștigat locul 2 mondial. Zoly a reprezentat Spania în finala mondială unde s-au trimis 7000 de cărți din 200 de țări.

În exclusivitate, pentru Ziarul 21, Zoly a declarat următoarele: „Am câștigat până la urmă o experiență plăcută. Fiind prima carte scrisă în limba spaniolă, care nu este limba noastră, este un merit foarte mare. Să rămâi în lume, a doua cea mai buna carte, este ceva măreț cu care ma pot mândri.”

Alături de Zoly, s-a aflat și celebra actriță Laura Cosoi, care a câștigat premiul special al juriului pentru cartea sa, „Forma Gustului”

Câmpia Turzii se mândrește cu tine! Felicitări Zoly!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS