Actualitate

Performanță incredibilă pentru Clubul Sportiv Delfinii. Doi campioni regionali, o vicecampioană regională, locul 6 la general

S-au incheiat Campionatele Naționale Regionale! Facem un bilanț care arăta cam așa: Clubul Sportiv Delfinii Turda are 2 campioni reginali:
– Oneț Radu (3 medalii de aur, 1 argint, 1 bronz) la copii și Florean Darius la cadeți (2 medalii de aur, 2 argint); și o vicecampionă regională: Fetiță-Ripea Maria (1 medalie de argint).
– Metea Serban, a obtinut locul 3 și medalie de bronz la proba de 50 m spate, Bucur Cristiana s-a calificat la campionatul național din vară, Covaciu Bogdana de asemenea s-a calificat la campionatul național din vară și cea mai bună clasare a fost locul 6 la proba de 200 m liber, evoluție foarte bună și cei mai buni timpi personali înregistrați până acum, au avut cadeții: Adriana Ionescu, Mihai Predut și Sonia David.
Mă înclin în fața voastră și va zic: BRAVO COPII! Munca voastră a clasat clubul pe locul 6 la campionatul regional de copii și să ne ajute Dumnezeu să urcam cât mai sus în clasament!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS