Actualitate

PMP Cluj anunță candidatul la Primăria comunei Ceanu Mare

Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu a pregătit o echipă puternică pentru candidatura la primăria comunei Ceanu Mare. Păcurar Virgil a fost cooptat ca și candidat la primărie cu un program în care absorbția fondurilor europene să fie cât mai eficientă și acestea să fie administrate în interesul oamenilor.

 

În comuna Ceanu Mare încă există probleme de cadastrare, astfel accesarea de fonduri pentru cadastrarea gratuită a comunei reprezintă o prioritate pentru candidatul PMP. Pe planul de primar al domnului Păcurar Virgil se află și racordarea la rețeaua de apă a tuturor localităților unde nu există acces la apă. Echipa PMP Cluj de la Ceanu Mare, în frunte cu domnul Păcurar Virgil pregătește înființarea unor depozite de colectare a cerealelor, legumelor și fructelor pentru susținerea economică a comunei. Proiectele candidatului PMP anunță și efectuarea de investiții în școlile din comună astfel încât procesul educațional și bunăstarea elevilor să primeze. Mai mult, se vor face lucrări de extindere a rețelei de curent și iluminat public în sectoarele unde acestea lipsesc sau sunt deficitare. Pentru alegerile locale din 2020, PMP aduce candidați cu programe stabile care sunt realizabile.

România se află de cel puțin doi ani într-o criză politică la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ. Candidatul Păcurar Virgil dorește să creeze un parteneriat public privat pentru crearea depozitelor de colectare și astfel să atragă și oportunități pentru locuri de muncă. Programul de candidatură al domnului Păcurar Virgil, din partea Partidului Mișcarea Populară adresează problemele locuitorilor din comuna Ceanu Mare care pe durata acestor patru ani nu au fost rezolvate de către administrația locală curentă. Domnul Păcurar nu a uitat nici de partea culturală și spirituală a comunei și dorește să ofere susținere financiară tuturor cultelor din comunitate.

 

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

 

Locuitorii comunei Ceanu Mare au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care domnul Păcurar Virgil dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Ceanu Mare.  

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS