Actualitate

Poliția Câmpia Turzii și Poliția Rurală Viișoara premiate de IPJ Cluj

Poliția municipiul Câmpia Turzii continuă să uimească cetățenii. După desele acțiuni de menținere a unui climat de siguranță publică, de combatere a infracționalității, de prevenire a accidentelor rutiere, Poliția Câmpia Turzii a fost premiată la competiția profesională ” Poliția în slujba comunității „

În data de 4 februarie, la sediul Inspectoratul Județean de Poliție Cluj s-a desfășurat competiția anuală „Poliția în slujba comunității” – ediţia a VI-a. Competiție în cadrul căreia au fost premiate structurile Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. Printre câștigători s-a aflat și Poliția Municipiului Câmpia Turzii căruia i s-a oferit o cupă și o diplomă pentru administrarea patrimoniului, dat fiind faptul că Poliția Municipiului s-a mutat într-o locație nouă, creând un plus de confort pentru buna desfășurare a activităților polițiștilor și a cetățenilor. Postul de Poliție Viișoara a obținut locul 1 pe județ, dintre toate posturile de poliție, ca activitate profesională desfășurată pe parcursul anului 2018.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS