Actualitate

Poliția Locală Câmpia Turzii: Respectă și vei fi respectat!

După cum vă spuneam încă din mesajul de întâmpinare, am creat această pagină din dorința de a fi cât mai aproape de dumneavoastră, cetățenii Municipiului Câmpia Turzii, dar și pentru ca împreună să contribuim la menținerea unui climat de siguranță, de liniște, bună conviețuire și bună gospodărire.

Ca urmare a ultimului articol postat, cu privire la faptul că „Oprești sau nu la semnalele polițistului local?”, am constatat că există un interes deosebit de mare pentru acest subiect, dar și pentru alte subiecte legate de activitatea Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii.

Am observat că apreciază pagina noastră persoane din toate colțurile țării și chiar din străinătate și am constatat că au apărut multe comentarii răuvoitoare, tendențioase, jignitoare, fără ca măcar să citească ceea ce am transmis noi și asta în special din partea unor persoane din afara arealului nostru.

Noi ne dorim o informare corectă a urmăritorilor și o dezbatere decentă pe temele prezentate, iar politeţea este necesară. Apreciem orice comentariu critic la adresa noastră, la fel cum vom răspunde argumentat tuturor comentariilor pertinente și la subiect venite din partea dumneavoastră, cetățeni ai municipiului nostru.

Astfel, ne rezervăm dreptul ca administratorii și moderatorii paginii să elimine comentariile răuvoitoare, tendențioase și care conțin cuvinte obscene și să-i baneze pe cei care au un asemenea comportament sau mod de a comunica.

„Cum în viața normală există un cod al bunelor maniere, așa există și în viața pe net o NETichetă” (Mișcolți Andrea).

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS