<
Actualitate

Poliția Locala Turda – pregătire fizico-tactică

Poliția Locală Turda în îndeplinirea misiunilor ce-i sunt încredințate urmărește permanet să efectueze un serviciu polițienesc de calitate în interesul apărării valorilor sociale din cadrul comunității turdene printr-o pregătire teoretică de specialitate, ședinte de tragere cu armament letal dar și o pregătire fizico-tactică și tehnici de autoapărare;
În acest sens polițiștii locali, data de 24 septembrie 2019 au participat pe Stadionul Municipal Turda la pregatire fizico-tactică demonstrativă și tehnici de autoapărare în scopul însușirii practice a unor tehnici și tactici de intervenție profesională și autoapărare.
In cadrul pregătirii prin efectuarea execuțiilor practice sub îndrumarea profesorului de specialitate s-au exemplificat diverse cazuri prin care s-a demonstrat și exemplificat că folosirea forţei depinde de adversar şi de violenţa acestuia, că aceasta trebuie să constituie o formă de apărare (a sa, a altuia, sau a societăţii) dar și să permită aplicarea unor măsuri preventive, coercitive sau excepţionale.
Competenţele dobândite au vizat executarea măsurilor cu caracter preventiv, utilizarea tehnicilor şi procedeelor de dominare cu şi fără armă a adversarului și aplicarea tehnicilor şi tacticilor de intervenţie profesională.
Poliția Locala Turda dorește să fie aproape de comunitate implicată în realizarea și asigurarea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea şi combaterea criminalităţii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS